Smo Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Hejho :) Mam pytanie. W jakim typie nagrać płytę CD na której będzie autorun tak, żeby on zadziałał? Jako dysk z danymi? Z góry dzięki za odpowiedź! Pozdro, Smo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Potwierdzam :P http://pl.wikipedia.org/wiki/Autorun.inf Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 tak. system na starcie odpali program zdefiniowany w autorunie jeśli będzie nagrana w trybie danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Nie chodzi mi :/ Jak wypaliłem data CD, to po włożeniu do napędu otwiera się folder z danymi na płycie, a nie program :/ Wypalałem w nero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 sciezka musi prowadzic poprawnie do danego pliku na plycie. jesli nie prowadzi poprawnie to sie nie odpala - proste jak konstrukcja cepa. Nawet Ty jestes w stanie to zrobic poprawnie. Wszystko doklandie opisuje link ktory podal doktor. przeczytaj i wroc z informacja ze powiodlo sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 A zapisałeś jako autorun.ini czy autorun.inf? Bo jak ini to nie zadziała. I wyślij zawartość autoruna. EDIT: Chcesz to mogę Cię nauczyć co i jak. Ale niektóre rzeczy się nie przydają wiec podstaw Cię mogę nauczyć. Chociaż trochę Ci się dziwię, że nigdy nie była Ci potrzebna umiejętność zrobienia autoruna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 open=\Program\Program.exe Tak mam w autorunie.inf :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 [autorun] open=Program\Program.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 O żesz Ty.... Dzięki :) Chociaż płytka zmarnowana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi