Jaklub Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 chciałem coś zrobić na ligę, odechciało mi się, nie zdążyłem, a to są pozostałości. zero optymalizacji, ale działa. no i w sumie mogła być z tego fajna gra. jeśli komuś się chce, niech dokończy. jakieś creditsy byłyby ok. http://www.gmclan.org/up444_11_rapetheprincess.html tytuł wymyślony w ostatniej chwili ps. żeby uprzedzić innych, wstawiłem sobie 1 gwiazdkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 no i w sumie mogła być z tego fajna gra. Dokładnie... Może spróbujesz dokończyć? Ja tam się tym jaram B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 A ja nie jestem alwinem i nie jaram się wszystkim, co ma w nazwie "rape". Gdyby to była gra, dałbym 3 gwiazdki, a że to nie jest gra tylko przykład, daję 2 za niezoptymalizowany, nieskomentowany i nieskomplikowany kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 A ja nie jestem alwinem i nie jaram się wszystkim, co ma w nazwie "rape". o hoy Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 jak będę miał to kończyć, to najprawdopodobniej zacznę pisać to od nowa. teraz mam inny projekt. A ja nie jestem alwinem i nie jaram się wszystkim, co ma w nazwie "rape". Gdyby to była gra, dałbym 3 gwiazdki, a że to nie jest gra tylko przykład, daję 2 za niezoptymalizowany, nieskomentowany i nieskomplikowany kod nie jesteś śmieszny, gra nie ma nazwy (widzisz, w samej grze nie ma żadnej) i nie jest przykładem. jest grą, która nie pasuje ani do gotowych (bo gotowa nie jest), ani do dem. no i żadnego skomplikowanego kodu też tu nie ma. edited,btw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Przekozacki design planszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 czy to ironia? =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 nie, raczej nie : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi