Smo Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Może kraczę, ale zaraz pewnie cały GMC będzie zbanowany... Na końcu admin zbanuje siebie i tyle będziemy widzieli tą stronę... I gdzie tu szukać sensu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Może kraczę, ale zaraz pewnie cały GMC będzie zbanowany... Na końcu admin zbanuje siebie i tyle będziemy widzieli tą stronę... i zamiast adminów będzie straszny Warlock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 nie, nie został zbanowany aha, pomyłka (spodobał mi się ten pan) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 no to ban za szerzenie nieprawdziwej informacji (tudzież obraza redakcji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Może kraczę, ale zaraz pewnie cały GMC będzie zbanowany... Na końcu admin zbanuje siebie i tyle będziemy widzieli tą stronę... I gdzie tu szukać sensu? idź strzelać fochy gdzie indziej. np. na demotywatorach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 YXE: nie bulwersuj się już. I czemu zbanowałeś firemarka a mikana98 za trolenie czy chociażby mnie za ukryty gejowski sex w awatarze nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 @jaklub To że mam 11 lat nie znaczy, że nie mam prawa strzelać focha z przytupem :D A na demotywatory nie wchodzę. @topic wielka czystka :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 I czemu zbanowałeś firemarka a mikana98 za trolenie czy chociażby mnie za ukryty gejowski sex w awatarze nie? wicze musza rozladowywac napiecie seksualne na partnerach tej samej plci bo nie moga walczyc w ciazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ja osobiście sądzę że zaostrzony rygor to dobra sprawa na gmclanie, faktycznie było tutaj za dużo chaosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 mikan i vestor dostaja po blokadzie. vestor na 3 dni, mikan na miesiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 idźcie w pokoju chrystusa. Lasciate che la vostra pace sia sempre con voi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 gorąco polecam nie spamić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Lasciate che la vostra pace sia sempre con voi Dokładnie tyle zrozumiałem z Twojego posta :< . Piszcie że po polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Zobaczymy jutro ilu odpadnie. Hmmm, zelman się jeszcze nie udzielił ;) P.S: Tymuś, zakaz spamowania też Cię obejmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 P.S: Tymuś, zakaz spamowania też Cię obejmuje. Tymon to admin, adminom można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Admin moze spamować, trollować i lamić, ale nic z tego nie będzie? Fajno ;3 E: Teraz mnie czeka warn, szybciusio =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 tak, zgadza się. ale czekaj. pokaż mi admina który troluje i "lamuje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Tymuś, zakaz spamowania też Cię obejmuje.Pierwsze: Tymon, nie Tymuś. Drugie: jedno słowo wystarczy do pochwalenia tego co robi ΨΧΞ - nie, nie czytałem całego tematu, wasze zdanie na ten temat mnie nie interesuje. Trzecie: co wolno wojewodzie to nie Tobie smrodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Mi tam ten rygor nie przeszkadza :D A YXE nie przesadza imo ;] Trollowanie nie powinno być hobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 tak, zgadza się. ale czekaj. pokaż mi admina który troluje i "lamuje" YXE, czytaj uważniej. To było zapytanie i nie stwierdzenie, ale nie odniosłem się do osoby. Pierwsze: Tymon, nie Tymuś. Drugie: jedno słowo wystarczy do pochwalenia tego co robi ??? - nie, nie czytałem całego tematu, wasze zdanie na ten temat mnie nie interesuje. Trzecie: co wolno wojewodzie to nie Tobie smrodzie. 1. Przepraszam. 2. Hmmm... nie interesuje Cię nasze zdanie, wiec po co się udzielasz w temacie którego rzekomo nie przeczytałeś? 3. Może mnie\nas też nie interesuje Twoje zdanie? 4. Nie bądz nie miły, dobrze? Nie masz żadnej, powtarzam żadnej pewności że jestem młodszy od Ciebie. Ale dobrze, ja udzielając się tutaj jestem na waszych warunkach. Aha, zaraz i tak dostanę bana, wiadomo, więc się pożegnam. Cześć wszystkim i życzę miłej zabawy. Pozdrawiam, DarliX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 odebrałem to jako prędzej ironiczne stwierzenie poprzez zapytanie, powszechnie stosowany sposób wypowiedzi negującej czyjeś zdanie. Aha, zaraz i tak dostanę bana, wiadomo. Cześć wszystkim i życzę miłej zabawy. Pozdrawiam, DarliX. nie wiem czy wspominałem ale jesteście teraz odpowiedzialni w pełni za słowa publicznie napisane. tak samo się tyczy banów na życzenie, więc następnym razem może napisz jeszcze na ile chcesz, bo nie lubię strzelać w ciemno :P EDIT: Z wesołego i życzliwego admina, który szedł Wam na rękę licząc na poprawę Waszego zachowania, zamieniłem się w rzeczowego, niezłamanego i pewnie despotycznego admina banującego pewnie i za drobnostki. Podziękujcie sobie na wzajem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Daj na miesiąc, co się będę męczył. Pozdrawiam, Pa. ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Dziękujemy, wzajemnie i zapraszamy za miesiąc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Z własnego doświadczenia wiem, że jak zacznie się najeżdżać na adminów z byle powodu to mogą im puścić nerwy i nie będą mieli siły na dalsze prowadzenie strony. Jak Ranma uważa, że Psichix, Borek i Tymon nadają się na adminów to się nadają i trollom nic do tego. Nikt ich tu nie trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 pochwalam i popieram. co wolno wojewodzie to nie Tobie smrodzie. twarde prawo, ale prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Dawno sie tak nie ubawiłem! Regulamin pisze najśmieszniejszy admin gmclanu! JA TEŻ POPIERAM TEN REGULAMIN NA 100% (JPJPJPJPna100%) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Matko co tu się dzieje :huh: YXE powodzenia w zwalczaniu tego całego cwaniactwa :thumbsup: :whip: Swoją drogą pierwszy raz widzę forum które aż tak bezczelnie walczy z władzą. Co do nowych zasad- jak najbardziej mi się to podoba i jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Dawno sie tak nie ubawiłem! Regulamin pisze najśmieszniejszy admin gmclanu! ban na 3 dni za obraze administracji. zeby nie bylo ze za: JA TEŻ POPIERAM TEN REGULAMIN NA 100%nie banujemy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 1. Przepraszam.Spoko.2. Hmmm... nie interesuje Cię nasze zdanie, wiec po co się udzielasz w temacie którego rzekomo nie przeczytałeś?Bo chciałem pochwalić to co robi PsychiX?3. Może mnie\nas też nie interesuje Twoje zdanie?Ciebie - pisz tylko za siebie. Mnie nie interesuje czy Cię to interesuje. Własnowolnie jesteś tutaj na naszych warunkach - jakby nie patrzeć, z resztą sam to przyznałeś.4. Nie bądz nie miły, dobrze? Nie masz żadnej, powtarzam żadnej pewności że jestem młodszy od Ciebie.Nie jestem niemiły. Mało mnie obchodzi jaki jest Twój wiek - w zasadzie nie ma to znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi