Ra3l Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Witam mam problem z klawiaturą, mianowicie jak piszę w jakimkolwiek edytorze tekstu czy to na forum, znacznik pisania cofa mi się parę miejsc do tylu i to co piszę wkrada się pomiędzy litery jakiegoś innego wyrazu. Jest to bardzo irytujące i prosiłbym o w miarę szybką pomoc. Windows 7 ultimate i Windows XP MX8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Masz laptopa? Jeżeli tak to podczas pisania połóż sobie na "myszkę" kartkę papieru. Jeżeli nie - wyczyść klawiaturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Tak laptopa. Myszkę czy touchpada? :) twierdzisz że mogę ręką haczyć o touchpada? w sumie nie wykluczone chociaż wcześniej mi się to nie zdarzało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Touchpada- wcześniej nie wiedziałem jak się to nazywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi