uzu13 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Może ktoś przerobić mi tego sprite'a, na takiego gdzie postać kuca ( moze byc 1 klatka ) i jak idzie w prawo ( jak kuca oczywiscie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Fakt nie jest to przerobione, ale tu odrazu masz te klatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Śliczne klatki grela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzu13 Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Ja tam nic nie widze :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 URL: http://www.themysticalforestzone.com/Kajin...BZ/goku-big.gif @EDIT: Tera widzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 URL: http://www.themysticalforestzone.com/Kajin...BZ/goku-big.gif @EDIT: Tera widzisz? Forbidden You don't have permission to access /Kajin/sprites/DBZ/goku-big.gif on this server. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Jaja se robisz? Ja widze normalnie ;U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Anty kliknij na link i enter.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Na górze widze mniej więcej tyle: A w linku: Forbidden You don't have permission to access /Kajin/sprites/DBZ/goku-big.gif on this server. Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzu13 Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Trochę kombinowałem aby odszyfrować poprawny link, ale teraz widzę wszystkie sprity. Hmm zobaczę może uda mi się coś zdziałać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzu13 Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Odświeżam Pomoże ktoś ? Bo ja nie nadaje się na grafika :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Przecież masz już postać kucającą... ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzu13 Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Ciekawe gdzie :blink: Chodzi mi o tego konkretnego sprite'a, a nie jakieś inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi