Axlii Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Cze mam taki problemik bo nic nie robiłem.. Tzn. wyłączyłem wczoraj komputer, dziś włączyłem i gdy próbowałem cokolwiek włączyć to jakiś błąd czy coś jakby że to trojan jest. Dałem clean computer i sie zresetował. Jak już wrócił po starcie pojawiło sie okienko jakiegoś ThinkPoint z laptopa przeczytałem że to wirus ale nie mam pojęcia jak to usunąć. Wpisałem na google to ale oni mogli włączyć menedżer zadań a ja nic. Znaczy moge wszystko oprócz .exe. Prawie wszystko bo dziwnym trafem cs'a moge normalnie włączyć. Więc jak to usunąć h? Help ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Ściągnij antywira i skanuj komputer. Jesli nie możesz ściągnąć na tym kompie, spróbuj zainstalować na pamięci przenośnej (np. pendrive) i podłączyć go do kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 ze względu na bałagan (i grzyb) w twoim pokoju twój komputer przekształcił się w wyższą formę życia (thinkpoint) i zrozumiał, że jesteś uzależniony od CSa, dlatego pozwala ci włączyć tylko to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Już sobie poradziłem, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi