Czarny Ass Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Jak zapisać sprity z Zombies Ate my Neighbors? Nie odsyłajcie do google "Zombies ate my neighbors sprites" - już to pisałem. Jednak są małe ilości i nie ma np wampira. To mój pierwszy temat i post w forum grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Print screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Możesz poszukać w folderaach gry. Na 100% są tam wszystkie graficzki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Print screen Tyle, że tych spritów są setki. Możesz poszukać w folderaach gry. Na 100% są tam wszystkie graficzki. Gra nie ma folderów. Tylko jedna binarka pod snesa lub sega mega drive. A nie istnieją specjalne programy do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Tyle, że tych spritów są setki. Ludzie wykorzystują ok 50% możliwości painta! 1. Wykorzystaj 100% 2. Profit <trollface.jpg> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 @ANtY Jak mówisz o narysowaniu - to nie. :D Jak mówisz o print screen i wklejaniu - czasochłonne, czyli też nie. :D OK, zrobię to w ostateczności, ale czy nie istnieją żadne programy do "zabierania" spritów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Dekompilery :) A tak to polecam http://forum.gamedev.pl/index.php?topic=11418.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Dekompilery smile.gif To będzie pestka z masłem. EDIT: A znasz jakieś dekompilatory pod SMD? Szukam i nie mogę znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Nie, nie znam żadnych dekompilerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Niestety ale 4tk wykrakał. :( Będę musiał kopiować i wklejać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi