mrdzarek Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 TEMAT ZAMYKAM z powodu forumowiczów. GRA powstanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Oficjalnie dostajesz się do konkursu na Najgorszą Grafikę Roku. Jesteś moim faworytem, powodzenia :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrdzarek Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 przeciesz mówie że grafika nie jest ostateczna, grafika będzie poprawiona o 60 %. bo teraz zajmujemy sie kodem. I proszę nie oceniać grafike tylko fabułe i sam pomysł. Bo poczatkowo było robione to w Izometri. A teraz 2D top-down. trzeba było wszystko przebudować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Napisałeś, że "grafika ujdzie zmianie", co nie oznacza właściwie nic. Poza tym nie wiadomo nawet jak będzie wyglądał gameplay, pojedyncze misje, tower defence czy jeszcze coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Ja 15 minut czytałem całą fabułę :3 Ciekawy pomysł, tylko zrób to ciut lepiej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Dobrze zrozumiałem? Ludzie zaczęli budować sobie szklarnie ponieważ nie mogli się zjednoczyć z powodu kiedyś tam panujących kataklizmów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Ja oceniam to co widzę a nie to co będzie później, na razie jest śmiesznie nic tu nie ma prócz jakiś zielonych,szarych stworów, drzew czy czego tam , nawet jeśli poprawisz tą grafikę o 60 % to dalej nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Fabuła nie wiem o co chodzi, mogłeś tego więcej napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrdzarek Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Więc tak: do grafiki: będą jednostki,budynki i tp. Bo to jest w fazie produkcji. A co fabuły: to że po tych wydarzeniach ludzie muszą jakoś przeżyć więc budują szklarnie i chodują roślinność jadalną na własną rękę. a w oazy które prztrwały są bronione, Fabuła nie jest jeszcze dopracowana ale zapeniam że pracuje ciągle nad nią i grafiką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Dobrze zrozumiałem? Ludzie zaczęli budować sobie szklarnie ponieważ nie mogli się zjednoczyć z powodu kiedyś tam panujących kataklizmów? dawka propsuje twoją sygne :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 hehheh uwielbiam wydumane fabuły które mają z 5 stron już przed rozpoczęciem pierwszej misji, które łatwo można przedstawić na kartce, ale ciekawy jestem jak przedstawisz ją w grze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Adam jest dostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Pamietaj ze zapowiedz ma nas zachecac do czekania na gre, potem jej pobrania. + nawet jesli ktos jest marnym grafikiem, widac czy probowal narysowac krzak, drzewo, zolnierza itp. A u Ciebie to zielone cos jest podobne do niczego.. strach sie domyslac co to mialo byc. Nie daje sie zapowiedzi gry ktora jest jeszcze (?) w takim stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 ta gra to nie wypał... tak to wygląda... zaprzeczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 TEMAT ZAMYKAM z powodu forumowiczów. GRA powstanie... To czemu jeszcze go nie zamknąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Powodzenia w życiu~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi