kt1117 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Szukam paczki wszystkich dźwięków wytwarzanych przez fortepian.Dobrze by było gdyby były spakowane i opisane np. C,D,E itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 fl studio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Ale ja nie chcę programu tylko suche dźwięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 to co? może jeszcze mam ci je nagrać? byś ruszył pustym łbem, ściągnął program i z niego dźwięki powyjmował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Aa teraz rozumiem dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Ja mam takie dźwięki na dysku, nie które nie są opisane. Zaraz je wrzucę dla Ciebie :). Edit 4 listopada: masz http://dl.dropbox.com/u/14320852/pianosounds.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi