Piedro Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Tytuł: Path Finder Gatunek: Logiczna/zręcznościowa Opis: Jest to remake jednej z wielu zapomnianych gier na pierwsze "konsolówki" Naszym zadaniem jest dotrzeć na drugi koniec planszy. (Narazie tylko 3 plansze. Będzie ok. 20) Download: Link Rozmiar pliku: Spakowany: 1,04 MB Rozpakowany: 2,27 MB Autorzy: Programowanie: Piotr Woszczyk (Piedro) Fabuła: Piotr Woszczyk (Piedro) Grafika: Piotr Woszczyk (Piedro) Muzyka: --- Screeny: screen1 screen2 Mam w planie wydać inne gry w tym samym stylu. Wszystkie oceny/komentarze mile widziane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Gra jest ######sta, spędziłem nad nią 2 godziny i doszedłem do levelu 999, ale nie moge go przejść, bo ten latający hamburger co wali do nas laserem jest za szybki i nie mogę go trafić majonezem, próbowałem mu rozwalić te działka ale nic to nie dało. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Pozwól, Piedro, że przetłumaczę wypowiedź IamTheLaw: "Gra jest nudna do bólu i potwornie krótka, /parę słów związanych z użytą w tej wypowiedzi ironią/, 1/5" A teraz ja. Gra sama w sobie nie jest zła, ale: -Robienie gier na 2 minuty w GM-ie jest bezsensowne, jeżeli taką samą grę można zrobić choćby w Pascalu - a i waga execa będzie duuuużo mniejsza; -Jeżeli już masz zamiar robić remake'i gier znanych i zapomnianych, to powinieneś coś od siebie dodać. Przykładowo, mapa w tej grze jest stanowczo za krótka. Daj jakiś hardkorowy level na 150 linii. Grrra oceniona na 3+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Coś popularne stało się tłumaczenie wypowiedzi innych userów, hehe A muczek ma racje, poza oceną. Gierka nie jest warta 3+, przecierz to było robione godzinę, dał koleś przemieszczanie o bodajże 16 pixeli, toż to banał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 i po co mylicie chłopaka?... bynajmniej w miaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare dopuszczanie grywalna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 okej ludzie rozumiem że pomysł nie wypalił usuwam projekt i do widzenia z tym ustrojstwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Gra jest słaba i nudna. Minusy -Żadnej nowości - Brak fullscreena - Kiepskie sprity utrudniają stwierdzenie, w którą stronę się poruszają obiekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi