Kendzop Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 www.gmclan.org/up767.html ulepszona kropkomania sterowanie tak jak w tamtej wersji strzałki i w,a,s,d - ruch lpm - strzal 1-nic 2-pistol 3-uzi 4-bazooka prosze ocencie i powiedzcie czy fajna gra w przedostatniej rundzie musimy zabić bossa ktory sie pojawi po dluzszym czasie obleganie naszej bazy :D a w ostatniej musimy zdobyc noz i zadgac czerwona kropke ( od tylu :D) uwaga na pole widzenia kropki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 sorry za spam ale czemu znowu nikt sie nie wypowiada co??? moze zmienic tytul z "Kropkomania bitwa o sekrek" :lol2: na "Prawie jak komandos" :lol2: co???? ael prawie robi wielka roznice :] :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Grafika: [2/10] // (+) Widać że sam robiłeś Grywalność: [5/10] // Brak fabuły Pomysł: [7/10] // Wiele takich było gier, ale mi się podoba :P Uwagi: 1! [9/10] Może to i nie błąd, ale głupio zrobiłeś dając graczowi zezwolenie na strzelanie przez 'kłody' (te brązowe paski) a wrogowi nie.. 23/40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 mam to zmienic czy nie ???? zeby nie mozna bylo strzelac przez klody???? a zadzgales tego goscia od tylu?????? oczywisie nie widelcem tylko nozem hehe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simonell Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Gierka ogólnie fajna tylko grafikę popraw trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Gierka ogólnie fajna tylko grafikę popraw trochę. No cóż jesli chodzi o grafike to niestety sie niezmieni poniewaz nie mam talentu :/ hehe w pelnej wersji beda misje np. uratowac jakichs ludzi i bedzie mozna wchodzic do budynkow i tam beda bronie i wrogie kropki zastaniawiam sie czy dodac granaty zeby mozna bylo nimi zucac i jeszcze chce zrobic ze jak sie zabije kropke z bazuka to zeby bazuka wypadala z amunicja tak samo z uzikiem i pistolem patrzcie jak to pieknie wyglada "kropka rozwalona granatem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasi2 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Mi się gra podoba jest fajna nawet jak sie przez kłody szczela daje 4/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 no gra nawet ;) tylko grafika dosyc slaba..... moja ocena 6/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi