PsichiX Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Druga część gry, polskiego studia City Interactive o tytule: "Sniper", będzie tworzona na silniku CryEngine3, dzięki czemu stanie się jednym z hitów kolejnego roku :D osobiście podobała mi się pierwsza część, już od czasu dema, ale teraz czuję że mirrors edge odejdzie na drugi plan w mojej biblioteczce hitów :D Przypomnę, że na CryEngine powstało i powstaje obecnie zaledwie kilka gier, tak więc polska gamedeveoperka będzie dumna z posiadania świetnego tworu wykorzystywanego przez niewielką "elitę" grup. A co Wy myślicie o tym kroku który podjął City Interactive? więcej tutaj: http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,858...o_Crysis_2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 To trza się z tego cieszyć i jednocześnie modlić by użyli z rozsądkiem tego silnika, oby tego nie z maścili tak jak przypuszczam Euro 2012 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 W sumie to mnie to nie obchodzi, jak wyjdzie to zobaczę sobie trailerek :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 W snajpera grałem, dobra gierka :) Jeśli teraz użyją CryEngine 3 to może w końcu polska gierka będzie na przyzwoitym poziomie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 już weidźmin też był polską grą na światowym poziomie, liczę aby snajper przebił jego popularność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Sniper jakiś wybitny nie był, to pewno ten drugi nie będzie lepszy. Bulletstorm pobije go na głowę, a to też polska gra :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Sniper to była mizeria.. nic ciekawego w sumie chociaż technicznie stał na dobrym poziomie. Przypomnę, że na CryEngine powstało i powstaje obecnie zaledwie kilka gier Na pewno jest jakiś powód dlaczego tak mało firm używa cryengine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 bo jest cholernie drogi niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi