Easeful Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Przed chwilą koleżanka mojej mamy podłączyła mi do laptopa dysk zewnętrzny i zgrywała jakieś filmiki. I nagle wyskoczyło że wirus jest, niby tam nacisneli zeby usunąć (nie było mnie przy tym) ale to wiadomo jak to usuwa, tak że nie usuwa. No i teraz co chwila wyskakuje błąd Explorer.EXE i Wysyłaj/Nie wysyłaj i znika pasek i okienka itd. WTF? Screen: https://gmclan.org/uploader/6160/log.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Ctrl+alt+del -> uruchom -> explorer.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 29 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 nie muszę, sam mi się automatycznie włącza. ale kurde wyczaiłem o co chodzi. jak włączam folder Filmy to wciąż ten błąd wyskakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Zrób reinstall windowsa to zawsze pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 A jak nie chcesz usuwać windowsa to usuń kodeki i zainstaluj K-litle Kodec Pack miałem kiedyś podobny problem i to pomogło. Podejrzewam że masz konflikt kodeków i to stąd może się brać problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi