Hugo Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zrobiłem Grę, a w niej jest takie okno z życiem i punktami, niżej przedstawiam linki na których zobaczysz mój problem: Zdięcie Pierwsze Zdięcie Drugie W Zdięciu Pierwszym widać że okno z życiem i punktami stoi w miejscu ale w Zdięciu Drugim widać że gdy się ruszam okno zostaje w Miejscu. :unsure: Co mam zrobić? Prosze pomóżcie mi, napiszcie mi skrypty i gdzie je mam wkleić, lub poprostu zróbcie Projekt i go zalinkujcie a ja już sobie wtedy poradze. Mam nadzieję że mi pomożecie. :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Czerwca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Przestań wytłuszczać treść posta. Ta opcja służy do czegoś innego. Step w obiekcie belki: x=view_left[0]; y=view_top[0]; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Dalej nie działa, robie to tak: W objekcie "zycia" daje Properties -> Add Event -> Step -> Step . W Step daje Nowy Kod i wklejam takei coś: x=view_left[0]; y=view_top[404]; I dalej jest to samo. Oco chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Czerwca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Co za 404 tam wklepałeś? Miało być 0. Chodzi Ci chyba o: y = view_top[0]+404; Te zero oznacza numer viewa, którego aktywowałeś w roomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 x=view_left[0]; y=view_top[0]; Tak tez wklejalem i jest debuig ze w: x=view_left[0]; nie moze byc 0 . Hmmmm, chyba mi nie pomozecie... Ale prosze was o pomoc. Ranmus Dzieki Ci za tyle ilemi pomogles proszeinnychopomoc. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 A czy w roomie zrobiłeś viewa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zrobilem ale nie bardzo wiem oco z tym chodzi, napiszmi jakgo zrobic zeby dzialalo, bo niewiem czy dobże zrobiłem. :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 29 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Juz sobie poradzilem, wasze pomoce mi sie nie przydały, ale dzięki... :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: ________________________________________________________________________________ Mini GTA By PP GAMES Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi