Marcin T. Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Witam. Mam pytanie. Jak zrobić aby direction zawsze był skierowany w kierunku kursora myszki? Chodzi mi oto żeby np. strzały obracały się w kierunku w którym jest kursor myszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 GML direction = point_direction( x, y, mouse_x, mouse_y ); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 ustawiasz direction=point_direction(x,y,mouse_x,mouse_y) E. YXE szybszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin T. Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Dzięki, działa :) Musiałem tylko dodać: GML image_angle=direction; Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi