sfinkss Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Stworzyłem szablon strony w dreamweaverze i mam obrazek jako tło na którym będzie cała treść strony i teraz jak to zrobić, żeby ten obrazek mógł stać albo regionem edytowalnym, tak żeby na stronach z szablonu można było na nim pisać itp ? : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Zrób żeby był "Pod" tekstem użytkownika (W opcjach obrazka) :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 CSS: textarea { background-image:; } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 raczej tak: background: none; :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 raczej tak: background: none; :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Jeszcze jakby transparent, to rozumiem... ale tak, to ja się zgadzam z Koflem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi