Ignifil Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Poszukuję grafika 3d który potrafi posługiwać się programami blender i 3ds max. Ja tworzyłbym szkice a ewentualny grafik tworzyłby w miarę realistyczne(mniej więcej jak np. w metin 2- dobrze widoczne, osobno osadzone palce, włosy i ubranie nie "przyklejone" do ciała). Prosiłbym narazie o zrobienie modelu i umieszczenie w tym temacie screena tej oto postaci: mogę również tworzyć tekstury: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 siemka mogę się zająć ale zależy czy płatne itp do jakiego projektu oto mój screen jakiejś innej postaci . ale to trochę na speeda więc wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 zrobiłem to dosłownie na speeed dosłownie 1 min ponieważ gonią mnie do spania sorki masz z tą twoją texturą pozwoliłem sobie dodać moją texturę oczu bo tam były ciemne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi