krzysio664 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Witam, Dzisiaj sam zainstalował się antywirus Norton i wykrywa mi pełno wirusów, a jak daje "delete virus" to otwiera stronę i mam zapłacić za usunięcie (kupno pełnej wersji). Co mam zrobić - olać? Ja myślę że to jakiś system marketingu czy coś w tym rodzaju. A jak skanuje moimi antywirusami (Avast, Win Def) to żadnych virków nie wykrywa. Co mam robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Odinstalować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Jeśli sam się zainstalował to nie antywirus, ziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Free Norton security scan. Oporczliwe to jak cholera co nie ; )? Zainstalowales to z ktoryms programem Adobe, jak schockwave player czy adobe reader, bo nie odznaczyles kwadracika, i klikales NEXT na slepo. Tak to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Jeśli sam się zainstalował to nie antywirus, ziom. Nie-e, Unia Europejska wprowadziła nowe przepisy dot. internetu i zabezpieczeń, teraz każdy komputer sam instaluje antywirusa. Gdzie ty mieszkasz, że tego nie wiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Nie-e, Unia Europejska wprowadziła nowe przepisy dot. internetu i zabezpieczeń, teraz każdy komputer sam instaluje antywirusa. Gdzie ty mieszkasz, że tego nie wiesz? . . . obvious troll is obvious . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi