Exigo Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Istnieją jakieś aplikacje/sterowniki udające nachylenie kierownicy przy użyciu myszki? Np. na podstawie zmiany pozycji x skręca, w pozycji y dodaje gazu. Gdzieś mi się obiło o uszy że tego typu patent jest w Live for speed. Natomiast ja szukam aplikacji która ingeruje bezpośrednio w system tak, aby zaistniało tak zwane "nowe urządzenie". Pomysł jest nie głupi, natomiast nigdzie nie ma softu tego typu (choć nawet łatwo go samemu zrobić w określonym czasie). Musi być coś takiego, musi. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Wujek podpowiada mi że www.lfsforum.net/showthread.php?t=37322 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Znalazłem - PPJoy. Działa. Dzięki za linka. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi