Ignis Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Witam! Jest w jakimś programie graficznym funkcja 'pikselizacji' zdjęcia? Czyli taki sam efekt z powiększonymi pikselami jak przy powiększaniu obrazu.. Tylko chcę by grafika pozostała w swojej wielkości. Wiem, zagmatwane ale nie bardzo umiem to wytłumaczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Może pomniejsz i powiększ obrazek po prostu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Daj to Ci zrobię szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Może pomniejsz i powiększ obrazek po prostu? Niestety z pewnych względów nie mogę bo potem w różnych grafikach piksele mogłyby być różnej wielkości.. Chociaż zaraz sprawdzę czy mi się uda o tyle samo pomniejszyć. Daj to Ci zrobię szybko. Dzięki, ale grafik jest 'dość' sporo, a ja nie mam zwyczaju zawracać głowy ludziom ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 PIKSELOWANIE ONLINE A tu jeszcze lepsze- filter/pixelate http://www.pixlr.com/editor/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 GIMP->Filtry->pixelizacja? to samo w fotoszopie wiem, skomplikowane, jak chcesz to zrobie ci wideotutorial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Nie znam GIMPa, ale to jeszcze nie głupota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi