ozone15 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 NIE MA TEMATU ZŁA ATMOSFERA NA FORUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 screen nie wygląda jak ulica, a ja chyba nawet znam skądś te murki, co zostały użyte jako ściany - czy to jest grafa testowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Najpierw zrób porządną grę, potem baw się w "firmę". I zrób własne logo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Przykład Marka.S, niczym praktycznie nie przerobiony, poza dodaniem graficzek do "menu". 1/5 Gra nie wyjdzie, widać że to kupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Już samo logo twojej "firmy" nasuwa mi na myśl plagiat DICE, więc twoja gra również taka jest :) Zresztą, po co ci strona skoro nawet gier nie można na niej zobaczyć. Po za tym jeśli myślisz, że ktokolwiek zainteresuje się domowym wydawnictwem to niestety - mylisz się. Żeby rokręcić taki biznes trzeba mieć więcej niż kieszonkowe od mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 30 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Jesteśmy bezimiennym żołnierzem US Marine Corps i oczyszczamy ulice z rebelianckiego śmiecia*. Gra o przygodach woźnego? Wspaniale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozone15 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 do wszystkich: gra wyjdzie, to grafika testowa, ta wersja gry jest tylko po to, by sprawdzić silnik i optymalizacje PS i chciałem powiedzieć tylko, że to jest dość moje logo spostrzegawczy mogli zauważyć, że na logo piszę: zamiast DICE - jest DACE i nie jest to Digital Illusions Creative Enterteinment tylko Digital Assembly CE i najważniejsze - nie ma stopki: AN EA COMPANY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Przecierz widać, że uchodzisz za marną podróbkę DICE. Logo też na nich wzorowałeś. Gra nie wyjdzie, takie badziewie to wiesz, drugi dyzmek (a nie, nie dyzmek, on nikogo nie papugował), nie ma co. Jesteś gorszy od dyzmka!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozone15 Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 właśnie: logo było wzorowane a wzorowania się nie można nazwać plagiatem i kto to jest/był "dyzmek"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi