Alternative Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Jak napisać po niemiecku: "Obraz po prawej przedstawia mój pokój"? Ja napisałem: "Das links Bild zeight mein Zimmer" ale nie jestem pewien czy dobrze, to samo z "W lewym górnym rogu stoi szafa" napisałem "In der links oben Ecke steht der Schrank". Halp, w podręczniku niczego nie ma :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Weź idź się utop : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Chyba jest dobrze... Na przyszłość polecam http://translate.google.pl/#en|pl| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Das Bild zeight mein Zimmer an rechts (tego aus nie jestem pewien ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Obrazek przedstawia mój pokój z lewej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 28 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 ta. widze że tu nie ma żadnego szwaba ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 No ba! Na forum jest znakomicie działający filtr antyszwabowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Obrazek przedstawia mój pokój z lewej? najsampierw to ty się poucz słówek , bo napisałeś że po prawej - to links, a links to po lewej przez co sam się pomyliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Też umiem editnąć posta... było links, czopie dokładniej, aus links wyjdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 28 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 kur**a czy nie ma w internecie strony która by miała rodzajniki przed wyrazami?! Jaki rodzajnik ma computer czy komputer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 W słowniku znajdziesz co ci potrzeba, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Drogi Alternative , przecież napisałem UTOP SIĘ !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 28 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 https://gmclan.org/uploader/6716/Obraz_039.jpg jea jak ładnie zrobiłem aż szkoda się topić, muszę się wykąpać w tej wodzie najwyżej co do wanny nalałem, kurde a chciałem prysznic wziąć no cóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Na przyszłość polecam http://translate.google.pl/#en|pl| Zrób sobie takie małe doświadczenie - przetłumacz zdanie z polskiego na jakiś język, a potem to co ci wyjdzie z powrotem na polski. Jak otrzymasz to samo co wpisałeś na początku to możesz śmiało grać w totka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 28 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 tak, zwłaszcza z niemieckim. juz troche lepiej jest jak sie z angielskiego na niemiecki tłumaczy tak to tragedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 niemiecki nie jest fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Ok przetłumaczę ci: jop twojo mać (ach te znikające literki musialem dac fonetycznie) Ić siem utop, to gamemaker clan a nie odrabiajcie-za-mnie domowe clan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 to valhalla a w vallhali można pisać O WSZYSTKIM, nie łamię w ten sposób regulaminu, jeżeli ktoś jest dobry w danej dziedzinie i CHCE MI POMÓC to będę wdzięczny, a jeżeli ktoś jest złośliwy, nie potrafi czegoś o co zapytałem to zamiast wchodzić tu i pieprzyć bzdury niech wypi**ala. czy ja was zmuszam do tego żeby pomóc? ja tylko proszę, JAK NIE MASZ OCHOTY MI POMÓC I JESTEŚ PRZECIWNY WSTAWIANIU TAKICH TEMATÓW TO WYJDŹ, KTO INNY MOŻE MI POMOŻE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 to valhalla a w vallhali można pisać O WSZYSTKIM, nie łamię w ten sposób regulaminu, jeżeli ktoś jest dobry w danej dziedzinie i CHCE MI POMÓC to będę wdzięczny, a jeżeli ktoś jest złośliwy, nie potrafi czegoś o co zapytałem to zamiast wchodzić tu i pieprzyć bzdury niech wypi**ala. czy ja was zmuszam do tego żeby pomóc? ja tylko proszę, JAK NIE MASZ OCHOTY MI POMÓC I JESTEŚ PRZECIWNY WSTAWIANIU TAKICH TEMATÓW TO WYJDŹ, KTO INNY MOŻE MI POMOŻE. Człowieku, wstawiasz codziennie przynajmniej jeden temat by ktoś za ciebie zrobił domowe. Dojdź do czegoś sam, bo jak dorośniesz to też się będziesz pytał na gmc gdzie włożyć wacka? Geez, wyjdę, ale tylko wtedy, kiedy weźmiesz się do roboty, lub znajdziesz stronę o tematyce zrób-za-mnie-domowe. Nie pozdrawiam alternatywniaku prac domowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Zrób sobie takie małe doświadczenie - przetłumacz zdanie z polskiego na jakiś język, a potem to co ci wyjdzie z powrotem na polski. Jak otrzymasz to samo co wpisałeś na początku to możesz śmiało grać w totka. Wpisałem Jestem twoim synem. i przetłumaczyłem na albański. Wyszło Unë jam biri juaj.. Przetłumaczyłem na polski i otrzymałem to samo co na początku. Mogę grać w totka. Koniecznie musi być kropka po Jestem twoim synem, bo inaczej nie wychodzi. Jak tłumaczymy Unë jam biri juaj też musi być kropka na końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Człowieku, wstawiasz codziennie przynajmniej jeden temat by ktoś za ciebie zrobił domowe. Dojdź do czegoś sam, bo jak dorośniesz to też się będziesz pytał na gmc gdzie włożyć wacka? Geez, wyjdę, ale tylko wtedy, kiedy weźmiesz się do roboty, lub znajdziesz stronę o tematyce zrób-za-mnie-domowe. Nie pozdrawiam alternatywniaku prac domowych Nie wezmę się do roboty bo teraz zrobili taką idiotyczną podstawę programową, że nie mam skąd się czegokolwiek dowiedzieć! Ponadto mam jutro na przykład sprawdzian z biologi, a ja sprzedałem podręcznik z 1 klasy, no i w ogóle nie mam się z czego uczyć, a w zeszycie jest 1/5 informacji.. pewnie znowu tróję dostanę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Tylko sie nie popłacz "bo dostaniesz tróję" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Och nie, trója. W liceum z trói się będziesz cieszył jak nigdy, lepiej się na to przygotuj. Poza tym, cała reszta jakoś sobie poradziła bez spamowania for. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Nie wezmę się do roboty bo teraz zrobili taką idiotyczną podstawę programową, że nie mam skąd się czegokolwiek dowiedzieć! Ponadto mam jutro na przykład sprawdzian z biologi, a ja sprzedałem podręcznik z 1 klasy, no i w ogóle nie mam się z czego uczyć, a w zeszycie jest 1/5 informacji.. pewnie znowu tróję dostanę Jakbyś nie wiedział, polska edukacja zaniża poziom wraz z każdym apdejtem programu. Pozatym sprzedałeś podręcznik od biologii a nie od matematyki/angielskiego/niemieckiego, bądź nie wspominałeś o ich odsprzedaniu. Trója nie jest złą oceną, nie płacz jeśli dostaniesz, z tym się zdaje, a widząc twoją postawę, to z 2 powinieneś się cieszyć, panie pilny uczeń Edit: Są też inne źródła informacji niż gmclan, szukaj odpowiedzi na twoje lenistwo w stronach do tego przeznaczonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 nie przesadzaj... chociaż w liceum trója to już niezły wyczyn :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 to z 2 powinieneś się cieszyć Bez przesady, w sumie to trója mi wystarczy, ale to moje średnie: 4kl: 5.4 5kl: 5.1 6kl: 4.8 1kl: 4.5 Jak ktoś jest spostrzegawczy to zauważył, że robię się leniwszy i leniwszy oraz że co rok spadam o 0.3. Doszedłem do takiej fazy sporego lenistwa już, toteż 3 mi starczy, ale nie rodzicom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Co mnie obchodzą twoje średnie. Praktycznie każdy tak ma z ocenami że poziom spada, a dlaczego? Bo wymagane jest więcej, i trudniejsze żeczy. Ale po co ja to gadam, przestań spamić dojczlandami zadaniami z matmy anglika i bóg wie czego jeszcze. Znajdź sobie gdzie indziej frajerów którzy za ciebie coś zrobią, lub sam się weź do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 powtarzasz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi