Alternative Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 5. Popraw błędy: a) If I will se Mary, I'll give ger the book. B) We'll go to the park it's sunny. to będzie: We'll go to the park if it'll be sunny. c) Frank likes the concert if he goes tonight d) If it won't rain, we'll have lunch in the park. 6. Zaproponuj rozwiązanie do każdej opisanje sytuacji: a) Your friend can't do this exercise: B) Your mother can't carry the shopping bags: c) It's very hot in the classroom to będzie: I'm sorry, can I open the window? HALP 5b i 6c mam a reszta? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 5b masz źle, naucz się pierwszego trybu warunkowego, zrobisz całe 5. W 6 daj po prostu "I can help you", a jak jesteś ambitny to "I can cośtam it for you" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 dla mnie to wszystko jest dobrze w 5 prócz c, nie wiem gdzie tu błędy :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 5. Popraw błędy: a) If I will se Mary, I'll give ger the book. ->> If i see mary,I'll give her... B) We'll go to the park it's sunny. to będzie: We'll go to the park if it'll be sunny. --> If it's sunny, we will go to the park c) Frank likes the concert if he goes tonight --> jakos mi to nie brzmi, nie wiem, ale to nie jest dobrze d) If it won't rain, we'll have lunch in the park. --> If it doesn;t rain we will have... 6. Zaproponuj rozwiązanie do każdej opisanje sytuacji: a) Your friend can't do this exercise: --> Do you want me to help you with this homework? / Do you need help? B) Your mother can't carry the shopping bags: --> Mum, don't struggle with these bags, I will help you. c) It's very hot in the classroom to będzie: --> Do you mind if I open the window, please? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Weź Ty człowieku idź siądź przy książkach i się ucz , a nie frajerów szukasz którzy za Ciebie to zrobia . Twoje tematu z serii " zróbcie to za mnie bo nie chce mi się ruszyć dupska do książek " zaczynają mnie osobiście drażnić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 nooo, racja;p ale akurat jestem happy ze mogłem w czyms pomoc szybciej od innych;;p ale UCZ SIE JEZYKA, naprawde, przyda sie jak nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 www.zadane.pl i przestań spamić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 ku**a my robimy materiał z 1 klasy a ja książki sprzedałem od 1 klasy i nie mam z czego sie uczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Masz internet. A jak z pierwszej klasy to powinieneś umieć. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 ku**a my robimy materiał z 1 klasy a ja książki sprzedałem od 1 klasy i nie mam z czego sie uczyć naucz się słuchać ludzi idź na jakieś zadane.pl lub inne niechcemisieniewiemzrobcietozamnie.org, jeśli masz tyle problemów z pracami domowymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Albo nauczyć się samemu szukać rozwiązań. Od czego jest chociażby www.ang.pl gdzie są wszystkie reguły gramatyczne wytłumaczone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 A jak z pierwszej klasy to powinieneś umieć. he, he, he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 he, he, he. do nauki kur..mać, a nie na forum żebrać gdy ja mam problemy z pracą domową, zamiast walić na gmclan szukam rozwiązań SAMODZIELNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 a ja rozwiązań nie znajduję, ale jest jeszcze takie alternatywne jak gmclan ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 To ki chuj się uczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 a ja rozwiązań nie znajduję, ale jest jeszcze takie alternatywne jak gmclan ;d Lol, tuman normalnie. To strona o programowaniu, a nie o rozwiązywaniu zadań dla leni i tępaków którym sie nie chce poszukać rozwiązania samodzielnie, tylko żebrzą o to by za nich ktoś rozwiązał. Nie szuka rozwiązań (mówię o samemu dojściu np wg książek), spami na forum. Nie każdy jest święty ale prosisz się o pomstę do nieba. Wyjć stont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi