Takeshi Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 czemu mam pustą przestrzeń za ekranem? to skutkuje czymś takim: wiecie jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Przykręć pedały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 26 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Przykręć pedały. weź nie troluj. pytam się poważnie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 zainstaluj linuxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 26 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 linux ssie to jest dla nerdów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Zacznij od sprawdzenia czy we właściwościach pulpitu masz należytą rozdzielczość ekranu. powinieneś mieć jakiekolwiek 5:4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 26 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 @up: było. mam dobrą. przy robieniu skreenów pokazuje się ta przestrzeń i okienka z gimpa mi tam wyskakują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Napewno masz w ustawieniach obrazu włączony tylko 1 monitor? Ty wiesz że używasz jednego, ale pewnie komputer już nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 No proszę, kolejny halp na gmclan. Miłego trollowania :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 26 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Napewno masz w ustawieniach obrazu włączony tylko 1 monitor? Ty wiesz że używasz jednego, ale pewnie komputer już nie... DZIĘKI panie vader. rozwiązałem mój problem. grela: oco ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Nie wpieraj mi, ze nie. Halpa wyczuje na kilometr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi