mrdzarek Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 jak w temacie, Czy dokumentacja jest całą przetłumaczona czy coś pozostało jeszcze do przetłumaczenia, jak tak to prosze mi podać co pozostało jeszcze do tłumaczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Tylko niewielka część jest przetłumaczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrdzarek Opublikowano 25 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 a moge dowiedzieć sie co pozostało do przetłumaczenia jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 wszystko co w GMie minus to -> (...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Jak chcesz zapytać o przetłumaczenie czegoś, to pisz w temacie czy tam w shoutboxie, jak ty/moderatorzy wolą ;] ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 ściągnij plik *chm i zobacz co w nim jest po angielsku to zostało do przetłumaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrdzarek Opublikowano 26 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 a znacie proste programy do edytowania tego, żeby można dodać tłumaczenie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 to jest chyba jakoś zapisywane jako strony html więc pewnie jakimś edytorem to otworzysz E. nie wiem co mi się skojarzyło z tym edytorem html ale sprawdziłem i nie działa, może to dlatego że w Visual C++ miałeś coś takiego że wgrywałeś plik html jako plik pomocy ale zawsze możesz kopiować z tego pliku tłumaczyć i walnąć na gmclanową dokumentacje na stronce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrdzarek Opublikowano 26 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 ale ja bym właśnie chciał zrobić to w pliku pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Ale po co jak zrobisz całą to na pewno Gnysek coś z tym zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrdzarek Opublikowano 26 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 dobra dzięki, zamykam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi