Ignifil Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Używam N-Sided QUIDAM do robienia postaci 3d ale jak usunąć napis 'demo' z tekstur i tła? A jeśli się nie da to jaki inny program do robienia postaci 3d(darmowy) byście polecili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 A jak to eksportujesz do pliku 3d przecież w ograniczeniach jest napisane na stronce "no 3d export". Najprawdopodobniej musisz kupić pełną wersję albo robić grafikę w blenderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrdzarek Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 ja osobiście polecam bardzo prosty i w miare wydajny program, google sketchup ja używam pro 6. ma wiele fukcji i tp. (przypominam że jest bardzo prosty):D jest wersja darmowa ale nie ma tyle opcji do importowania modeli do wielu formatów:D co wersja pro.. wersja pro kosztuje a wersja lite nie, ale ma ograniczenia techniczne.. jeśli chcesz sie dowiedzieć coś wiecej to pisz na moje gg.. 13861265:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi