iczigo Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Proszę o to by, ktoś zrobił mi modele 3d do gry: - Jaskinia - Opuszczona, stara i rozwalająca się wieża Mają być od razu na nich tekstury i ma być to format MS3D lub 3DS. Twórce grafiki umieszczę w twórcach gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 http://sketchup.google.com/3dwarehouse/search?q=cave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Niestety archiwa skp nie mogą być tak samo jak pliki mae. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 można wczytywać te modele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 ale ja potrzebuje ms3d i 3ds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 to poprzerabiaj...jejku...może jeszcze to mamy za ciebie zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 - Jaskinia Mało mi to mówi, wejście do jaskini, korytarze, komnata? ile max poly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Wejście do jaskini max poly ile chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi