Axlii Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 witam wszystkich mam problem taki że gdy klikam lewym przyciskiem włącza sie explorator windows z włączoną opcją Wyszukaj wtf? Nie wiem co robić ledwo moge komputer wyłączyć bo mi ciągle przerywa w przeglądarce (firefox) przeskakuje mi do wyszukiwarki google HELP nawet na gg nie moge pisać bo co chwila odznacza mi O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Mi zawsze w takim wypadku pomaga przywracanie systemu. Spróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 lub pokombinuj przy włączaniu kompa na dole pisze ctrl+alt+delete lub f4 i tam pozmieniaj... ja miałem w tym ustawione, że gdy klikniesz myszką komp ci się włacza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 A nie da sie jakoś zablokować skrótów ? Jak pisałem przełącza mi na google co jest skrótem ctrl + e i wyszukiwanie w exploratorze to też ctrl + e. @edit jeszcze dopisze że nic nie robiłem .. Tzn pisalem na gg i nagle zaczęło się włączać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Prawdopodobnie jakiś skrót, tak samo jak zmiana języka w komputerze (Ctrl+Shift). Popróbuj różne konfiguracje Ctrl+Shift+G na przykład, coś powinno zadziałać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Explorer się włącza gdy wciskam dowolny numer , f5(tylko f5) , wykrzynik(!), krzaczek #,@ no i na razie chyba tyle znam tylko reszty przycisków nie znam.. Przywracania systemu zrobić nie moge niestety. @up U mnie nie działa to ctrl+shift tzn. kiedyś działało a teraz nic nie robi wciskam "z" nie robi "y" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Sorry za doubla To nadal nie działa myślałem że jakoś samo przejdzie ale nadal jest ;o ... Nawet według jakiegoś poradnika dodałem do rejestru jakiś klucz co niby wyłącza skróty klawiszowe ale nie pomogło.. HALPEN w cs'a nie da sie grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 To nie graj w cs tylko wyjdź na pole. Zrób reistall systemu, będzie prościej, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Tak, już bodajże drugi raz mówisz o formacie/reinstalacji. Idź ty. Nie tylko tym można rozwiązać problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Prawdopodobnie jakiś skrypt jest uruchomiony co to powoduje, może gdzieś go przypadkiem "złapałeś"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi