Micanser Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Witam, chcę wam pokazać demo mojej nastepnej gry w 3d, jest FPS w stylu Doom'a . Link: http://rapidshare.de/files/23801079/End_of...e_DEMO.rar.html W demie nie ma menu, plansza ma przedstawiac miasto w przyszłości (bez okien :D ). Są tu tylko trzy bronie, dwie strzelby i pięść, jeżeli chcecie zobaczyć pozostałe wpiszcie FPGA. Sterowanie: poruszanie: WASD obracanie: Myszka strzelanie: LPM zmiana broni: 1-5 i 0 bieganie: SHIFT Muzyke wziołem z Doom'a, poniewarz nie znalazłem innej, która by pasowała. Przeciwnicy też narazie są tylko z Doom'a , ale mam juz przygotowanych z innych gier. Nie wiem czy bede tą gre dokańczał, bo nie bardzo mi sie chce. Sciągajcie, oceniajcie i piszcie mi o błedach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychol Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Gierka fajna. pozdro 4 all :] Ja radze ci ( dobra rada) dokoncz to bendzie fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 nie wiem czy tak ma byc ale jak alt sie wcisnie wszyscy gina :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zapomniałem, to też miał być kod, narazie jednoklawiszowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi