Roki Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Poszukuję skórki do visty, która będzie ładna, prosta, a najważniejsze, żeby nie obciążała kompa jak aero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Linux. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 6 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 To jest system operacyjny -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 To jest skórka. W temacie o skórce by nie pisał o systemie operacyjnym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 6 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Raczej wątpie, ale jeśli taka jest, to poprosze o linka :> P.s. nie ja raportowałem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 To jest system operacyjny -.- nie troluj już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 tu masz jeden link do z wielu takich, niedowiarku: http://translate.google.pl/translate?hl=pl...ta-linux-theme/ Edit 1. Więcej już nic nie będę tobie udowadniał, sam sobie używaj wyszukiwarki, a może jesteś niepełno sprytny?? Edit 2. Sama skórka mało da, najlepiej od razu przesiadka na Linuksa ;) Edit 3. Swoją drogą nie rozumiem, jak nazwę Linux można kojarzyć tylko z systemem operacyjnym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Raz widziałem na linuksowo.pl, jak gościu - w celu szybkości z Visty albo 7. ustawił: - Standardowy wygląd - Brak tapety - Zero efektów - Powyłączał usługi itp. Myślę, że po tym Windows Vista zacznie lepiej chodzić. Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 mniejsza, że 7 jest szybsza od visty... porównywanie tych systemów jest zbędne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi