Cekol Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 pumużcie. co trzeba zrobić aby: jak kliknie się na obiekt to aby on się przesuwał z tempem myszki a nie przenosił do myszki to trudno napisać :( niechodzi mi oto: x=mouse_x y=mouse_y tylko właśnie o to drugie :( tu macie przykład strony oco mi chodzi:[guzik] tylko sie nieśmiać XD na tej stronie chodzi oto aby nakładać ubranka :lol2: Jezu co ja pisze XD Ech... Znowu "pomużcie". Już dzisiaj dostałeś za to warna... Patrz, jak piszesz. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Create: object =false Step: if(object=true) { x=mouse_x y=mouse_y } Left Pressed: object =true Left Released object =false Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 ale to jest to oco mi właśnie nie chiodzi :( bo ten obiekt leci do myszki(do swego orginu)a ja właśnie chce aby sie dało przenosić obiekt np.jak okienka w windowsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Dam Ci przykład TU Troche to zmieniłem tamten kod działał tylko z jednym obrazkiem a ten z wieloma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 23 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 poradziłem sobie troszeczkę naczej ale thx :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi