Paqoo Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Uwaga! Wygraj konto STEAM CounterStrike:CZ!!! Znajdz i zamiesc linka na temat game maker. Wejdz na http://www.rockgames.pl/katalog/index.php! Osoba najbardziej aktywna dostanie powyzsza nagrode. Znajda sie nagrody dla dwoch kolejnych osob (rzeczowe). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Tylko nie mów, że to jest te Twoje konto które chcesz sprzedać za 25 zł :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Bez sensu, po co mi konto z CS, skoro nie będe go mógł dodać na moje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 6 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Jeśli je ktoś wygra, nie będę sprzedawał. To jest logiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Wolę wysłać SMS o treści "BMW" na numer 8080, tam dają samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 noo 10 zł za cs:cz + kilka gier to baardzo dużooo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 6 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Ciężko was zadowolić. Wystarczy dodawac linki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 No pakło mój kochany, powiedzmy sobie szczerze, kto teraz leci na jakieś CS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 @4tk Wystarczy wejść na neta i zobaczyć. Kilkadziesiąt serwerów stoi :P Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 6 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Ciekawa rozmowa, ale ja szukam zapalonych graczy w CS-a, którzy szukają zajęcia na wieczór i lubią wygrywać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Paqoo, powiem tak. Mógłbyś osiągnąć sukces, myślisz dość logicznie, jednak zabierasz się do tego z dupy strony. Weź przeanalizuj jak działają inne teamy. Może dołącz do nich? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Odpada. Wtedy by musiał coś robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 ja szukam zapalonych graczy w CS-a, którzy szukają zajęcia na wieczór i lubią wygrywać! Hmm, śmiem twierdzić, że zapaleni gracze w CS-a są zapalonymi graczami, ponieważ w CS-a grają, ergo już tę grę mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 waga! Wygraj konto STEAM CounterStrike:CZ!!! Znajdz i zamiesc linka na temat game maker. Wejdz na http://www.rockgames.pl/katalog/index.php! Osoba najbardziej aktywna dostanie powyzsza nagrode. Znajda sie nagrody dla dwoch kolejnych osob (rzeczowe).nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Ufunduj PSP albo PS3/Xbox Slim to będziesz miał linków że hohoho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 A potem nagrody się nie dostanie : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 A i tak cs jest przestarzały i nudny. Teraz mamy L4D2, killing floor, TF2 i najnowsze CoD'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 No to akurat nie jest dobry argument. W CS-a gra jeszcze naprawdę wiele ludzi, ba! jest on grą turniejową na międzynarodowych zawodach gier. Akurat ja nie, ale jak ktoś szuka gier turniejowych to w TF2 raczej nie będzie grać, bo krytyki i losowe obrażenia temu nie sprzyjają. A najnowsze CoD'y na multi są słabe, MW jeszcze był niezły, ale MW2 to porażka, TF2 z czapkami to przy nim gra dla "hardkorowych graczy". Z tym, że TF2 nie udaje realistycznej wojny, wręcz przeciwnie; jest zabawne i gra się przyjemnie, w MW2 gracz weźmie nóż, biega jak pojeb w kółko i zabija graczy z 20 metrów atakiem wręcz. Poza tym te sygnatury z marihuaną i jęczące dzieci przez mikrofony ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Moja oferta jest aktualna. Zostal dodany jeden link, ale nikt sie nie zglosil wiec nie zostaje to uznane. Rownie dobrze moze dodac taki link ktos przypadkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Chwila ja dodałem link. Teraz dawaj konto cwaniaczku :twisted:. EDIT: no co, bass.astoni.sh ja dodałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Droga/i Osiem, w TF2 na turniejach i mixach są nocrits, nospread i no random damage.(no moze czasami jest spread). W cs'a gra tyle osób, gdyż są to osoby których nie stać na nowsze, lepsze gry/posiadające za słabe kompy na normalne gry/uzależnione od konkretnego tytułu/przyzwyczajone do słabej grafiki.( a multiplayerowych codow tez nie lubie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 akurat cod mw był ultra-######sty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 @ I am vader Mi śmiga większość nowych gier na najwyższych detalach bez przycięć, a i tak nadal gram w cs'a. Dlaczego? Tej gry nie przebije żaden nowy cod, bc itd. Po prostu każdy może łatwo ogarnąć zasady i można się przy nim dobrze bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Rikitiki chyba nie chcesz powiedzieć, że Ty to Osiem? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Oferta jest aktualna. Moze jednak ktos chcialby to konto CS na STEAM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi