piotrex1995 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Mam taki problem że nie wiem jak zrobić efekt strzelania z np.pistoletu czy trzeba wpisać jakiś skrypt?Pomóżcie mi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Powiedz o co ci dokładnie chodzi. Po prostu o strzelanie? Jeśli tak, to zajrzyj do FAQa (punkt 13.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawli Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Nie żartuj. Nie wiesz jak zrobić efekt strzelania chłopie. :D Weź pistolet, załaduj go i postrzelaj sobie troche, przyglądając jak kule z lufy lecą. Tak właściwie, to nie rób z użytkowników durni, jak to zrobiłeś w temacie Game Maker 6.1. A może chłopak po prostu jest noobem? Mało takich? Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Pawli przestań się popisywać :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Już znalazłem w FAQ ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Jest jeszcze przykład BiGSharka "Proste strzelanie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi