szpaq99 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Jaki polecacie szybki odtwarzacz który otworzy mp3., i .flac, tylko nie nową wersje winampa,bo ona powoli działa, i nie aimpa bo też za szybki nie jest. Jak narazie mam starą wersje winampa bo ona szybko się otwiera, więc jak w temacie jaki polecacie odtwarzacz który będzie w miare wyglądał, oprócz foobara 2000 może on szybko chodzi ale nie wygląda za dobrze, więc jaki program polecacie. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Nie wiem czy wiesz, ale foobar2000 ma straszliwie modyfikowalny wygląd ( http://customize.org/foobar ). Ale jak chcesz coś innego, to może XMPlay? A tak poza tym: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=392 <- od tego jest ten temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 i nie aimpa bo też za szybki nie jest. Kto ci to powiedział? Używam go i zapierdziela jak wściekły a mam słaby komputer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Ja używam Miro i jestem zadowolony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Do czego wykorzystujesz odtwarzacz, że wymagasz, by szybko działał? Ja na swoim gruchocie mam najnowszego winampa z pokaźną biblioteką mediów i wcale nie jest tragicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 iTunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Sorka za odświeżenie, ale znalazłem fany program który nazywa się spider player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Aha. I? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi