Lunatyk Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Nie wiem czemu nie działa mi funkcja sound_global_volume(volume). W parametrze mam zmienną globalną, zmiennoprzecinkową (min 0, max 1 xd). Funkcja znajduje się w stepie, w obiekcie głównym gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Nie jestem pewien, ale chyba jak używasz plików mp3 to wtedy ta funkcja nie działa. Drugie co mi przychodzi do głowy to może do argumentu nie można przesłać zmiennej tylko stałą dosłowną. To jaką wartość ma ta zmienna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 nie można regulować głośności mp3 w gmie potrzebujesz dlla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunatyk Opublikowano 4 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Aha. Mam właśnie w formacie mp3. Jeśli możecie to dajcie linka do dll'ki. @edit Albo i nie... jak zmienię format na *.wav to będzie działać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Aha. Mam właśnie w formacie mp3. Jeśli możecie to dajcie linka do dll'ki. @edit Albo i nie... jak zmienię format na *.wav to będzie działać? będzie, ale jeśli zamienisz, to zabijesz nas rozmiarem gry (będzie jeszcze większy niż z mp3) na gmc powinna być MASA dlli do obsługi dźwięku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 >> Pobierz dll'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunatyk Opublikowano 4 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Przeglądając biblioteki skorzystam raczej z biblioteki ΨΧΞ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi