baca Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 D3DXMatrixTranslation D3DXMatrixRotationZ D3DXMatrixOrthoOffCenterLH D3DXMatrixScaling D3DXMatrixMultiply D3DXSaveSurfaceToFileA Jak mogę zamienić te funkcje żeby się pozbyć d3dx9_xx.dll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 lol? użyć OpenGL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Nie mi chodzi o własną implementację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 aha...no chyba że tak... powiem jedno: Tworzysz silnik to kombinuj ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 CommonLib od Rega (polski gamedevowiec :) ) posiada owe funkcje, http://regedit.gamedev.pl/produkcje/biblio...th__matrix.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 wystarczy ze bedziesz dostarczal dllki dx w takiej wersji jaka Ty uzywasz, grunt to byle by nie wersje debug, a bedzie dzialac jak nalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Jeżeli chodzi o D3DXMatrixTranslation D3DXMatrixRotationZ D3DXMatrixOrthoOffCenterLH D3DXMatrixScaling D3DXMatrixMultiply to było prostsze nisz myślałem, wystarczyło zajrzeć do dokumentacji a co do D3DXSaveSurfaceToFileA to też nie sprawi kłopotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi