wolf Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Od dłuższego czasu bardzo chciałam zrobić gre więc zrobiłam tylko że ten temet pisze poraz drugi bo ten temat znikł z forum i jeszcze raz go pisze ściągnijcie: http://www.gmclan.org/up1084.html i z komentujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 WTF, o co w tym ku*wa chodzi!?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Co to jest za gra wogóle nie wiem co tu ma sie robić niech autor gry się bardziej postara z tworzeniem gier :lol: Ja robie gry 100 razy lepsze od tej ja za niedługo pokarze wam moją gre o nazwie...zobaczycie jaką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zobacz TU! :] :spam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ja robie gry 100 razy lepsze od tej ja za niedługo pokarze wam moją gre o nazwie...zobaczycie jaką smile.gif Ta jakoś twoejej żadnej gry nie widziałem więc jak możesz robić gry 100 razy lepsze od niego? Nie przechwalaj sie bo byli tu tacy i źle skonczyli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 No dobra może nie 100 razy lepsze ale napewno bardziej coś przedstwaiają ale jak skończe moją gre to moge wam pokazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi