kubal09 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Mój telefon to Samsung E (coś). Jak połączyć komórkę z komputerem przez bluetooth? Komputer ma system Winodws XP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Można kupić bluetooth z usb, dalej nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Kup klucz bluetooth, do niego dołączona jest płytka z programem, zazwyczaj BlueSoleil. Jeśli chcesz wysłać plik do komputera to po prostu wyślij go tak jak przesyłasz z tela na tel. Jeśli chcesz wysłać plik do telefonu masz dwie opcje: jeżeli możliwy jest przez "transfer plików" to tym lepiej, wystarczy przeciągać do okna. Jeżeli go nie ma, to wybierasz "wyślij obiekt" i jako typ "wszystkie pliki". Wybierz plik do wysłania i OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 jeśli masz bluetooth w komputerze to ściągnij (jak nie masz) bluesoleil a ja nie to idź do sklepu i powiedz: -poproszę bluetooth do komputera -5zł -dziękuję, do widzenia -do widzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 jeśli masz bluetooth w komputerze to ściągnij (jak nie masz) bluesoleil a ja nie to idź do sklepu i powiedz: -poproszę bluetooth do komputera -5zł -dziękuję, do widzenia -do widzenia Po co ma mówić dwa razy do widzenia i sam se kwote ustalać? Po co ma sam do siebie w sklepie gadać? Prędzej go wywalą niż sprzedadzą towar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Po co ma mówić dwa razy do widzenia i sam se kwote ustalać? Po co ma sam do siebie w sklepie gadać? Prędzej go wywalą niż sprzedadzą towar o jej, nie ustalił do kogo mówi i już afera : O Po co ma mówić dwa razy do widzenia i sam se kwote ustalać? Po co ma sam do siebie w sklepie gadać? Prędzej go wywalą niż sprzedadzą towar se se se, kup se, weź se - se se se se Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi