Paqoo Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Poszukuję wspólnika do biznesu! Chcę założyć spółkę! Branża gier komputerowych. Prosze pisac na GG: 4533113. Podchodze do tego jak najbardziej powaznie i chce poswiecic sie temu biznesowi. Aktualnie pisze biznes plan. Interesuja mnie graficy, programisci z doswiadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Napaleńcy też mogą być? Btw, po co kolejny temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 bisnes is bisnes, trzeba nowy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Miałem doła, ale jak to przeczytałem to spadłem płacząc ze śmiechu z krzesełka. Zostań kabareciarzem, ludzie Cię będą kochali :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Myślisz, że całe życie ludzie będę zapieprzali wokół Ciebie i wszystko robili by Cię zadowolić? Może tak zostałeś wychowany- nie wiem. Zapamiętaj sobie jedno: jeżeli chcesz coś osiągnąć to sam musisz wziąć się do roboty i udowodnić, że jesteś wart współpracy... Jak na razie gówno możesz wnieść do jakiejkolwiek firmy/teamu i miłoby było gdybyś to sobie uświadomił. Witaj w prawdziwym świecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi