Micanser Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Hejka, mam pytanie, jak wprowadzić modele MD2 do gamemakera (jeśli sie da), marzipan ich nie obsługuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 tu masz przykładzik ;) : https://gmclan.org/up808_4_md2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Wielkie dzięki Cekol :thumbsup: Mam jeszcze jedno pytanie, czy znacie jakąś strone gdzie jest dużo darmowych modeli? (pisze drugi post pod rząd poniewarz chce odswieżyć temat). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 http://www.turbosquid.com/Search/ rejestrujesz się, szukasz, ściągasz i masz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrrqel Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 MD2 ? Jest jakiś program który robi te modele ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Dzięki Pietrus, jedeny modelarz który znam i który obsługuje Md2 to modelarz do Quake 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 24 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Odświeżam ten temat, bo uważam że bez sensu jest zakładać drugi. Czy znacie jakiś program który przerabia pliki md2 na x?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 A po co Ci? Jest skrypt który pozwala otwierać tego typu pliki w GM. Poza tym, o ile mi wiadomo to md2 są animowane a x nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 24 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Wiem że jest skrypt, ale chciałem sprawdzić czy taki program jest. Modele x też są animowane, ale gdy marzipanem wczytuje animowane modele x, marzipan nie widzi części animowanych. Mam jeszcze jedno pytanie, który skrypt w przykładzie gmmd2 odpowiada za to, które animacje modelu są wczytywane?? Sorki za drugiego posta, ale jakbym zrobiłe tylko edit, nikt by chyba o tym nie wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Racja, Ranma możesz (czyt. czy jest to możliwe) ustawić żeby po edicie była informacja że jest jakaś akcja w temacie (jeżeli jest takie coś to przepraszam)? Bo tak to ciągle wszyscy "odświeżają tematy a jak patrzę na doubleposty Micansera to mi się zbiera na rzyganie. Jeja, jaki problem? Zrób duble posta, ale napisz że była taka potrzeba i żeby ktoś połączył oba opsty z nową datą. Tylko poprosić. Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi