Grela Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 A co będę się rozpisywać. http://allegro.pl/tablet-genius-g-pen-450-...1198418919.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 1. Sądząc po nicku w allegro, domyślam się, że to Twoje konto - rozumiem iż posiadasz więcej niż 18 lat tak ? 2. Czy jest jeszcze gwarancja ? 3. Po jakego tu licytacja od 60 zł jak można kupić za 80 ? I pozatym "Cena minimalna nie została osiągnięta." o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Hmm... kupiłeś na allegro... używany? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 mam taki sam i polecam, fajny, a po cenie widać że jest używany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 dodałem licytację z ceną minimalną 80zł - tyle, za ile możecie kupić teraz. wtf poza tym, allegro już wprowadziło konta junior i można sobie podmienić, wiesz o tym? :3 Jeśli podczas rejestracji pole z datą nie zostało wypełnione, możesz to poprawić w zakładce: Moje Allegro > Moje konto > Dane konta Allegro. Uzupełnij datę urodzin. Konto Użytkownika, który ukończył 13 (ale nie ma 18) lat zostanie przekształcone w konto Junior. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Z racji, iż Grela ma zablokowane konto, prosił mnie o przekazanie wiadomości: "Zmniejszyłem cene minimalną, teraz jest mniejsza od ceny Kup Teraz, tableta kupiłem jako nowy na allegro. Także se konto przekształciłem :3." :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi