Kazik1 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Otóż mam już w grze kursor. Zrobiłem go ze sprita, ale okazał się bez nadziejny i postanowiłem go zmienić. Znalazłem już gotowy kursor, ale o rozszerzeniu CUR więc nie mogłem go załadować ani nic :/ no to pomyślałem żeby go w czymś otworzyć i zapisać jako BMP lub PNG. Otworzyłem pinta, ale nie obsługiwał takiego formatu, no to spróbowałem w photoshopie, też nie no to ja już nie wiem w czym można by go edytować i zapisać w dany format. Jakie programy obsługują formaty CUR??? w google nie znalazłem nic na ten temat :/ pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluks Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 a pomyślałeś aby zrobić "print screen" ikony o rozmiarze kursora. I co ważne "prt. sc." wklej w GMowym edytorze spritów potem wytnij i będziesz miał go w GM następnie ustaw aby koniec czubka strzałki (czy tam czego) był środkiem sprita. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Dobre ;] zara tak zrobię :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi