bluks Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Witam. Chciałem zrobić okno ala windows 7 i mam mały problem. Mianowicie: Downland Screeny (abyście się nie czepiali że to tylko wir) Użyłem funkcji: window_set_size(view_wport[0],view_hport[0]) Chciałem zmienić szerokość i wysokość okna. Trzeba kliknąć na te 6 kropek w prawym dolnym rogu. I trzymając przesuwać A i zapewniam że rzeczy co do rejestru wykasowałem aby wam kompa nie zaśmiecało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 1. probowałem to zrobić własnym sposobem i nie udało mi się, to jakieś dziwne 2.aby zrobić creena tylko tego okna co masz otwarte: alt + print screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 spróbuj window_set_region() czy cos podobnego, grunt ze ma region w nazwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluks Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Próbowałem i nic. Psichix, a może znasz jakieś C++ funkcje na to i dało by się to zrobić DLL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi