Pepsi Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Jest tu jakiś grzybiiarz ,bo potrzebna mi książka o grzybach i nie wiem którą ,bo podbno ostatnio jest dużo w nich błędów :( I taka ,żeby była w empiku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Polecam ten . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Głupi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 bo po angielsku? E:dopiero teraz zobaczyłem coś poza tytułem, lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 do grzybow to zbieraj te ktore sa zebrane bo jak ktos nie zebral to sa pewnie trujace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 jeju trollu znam się na grzybach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 to czemu sie pytasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 ... Zna ktoś tą książkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 tu jest jakas ksiazka http://www.escapemagazine.pl/121114-zima-na-grzyby-ksiazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Kurcze nikt tu nie zna książki :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 potrzebna mi książka o grzybach i nie wiem którą ,bo podbno ostatnio jest dużo w nich błędów Tylko uważaj z kupowaniem starych książek, bo mogą być zagrzybione. do grzybow to zbieraj te ktore sa zebrane bo jak ktos nie zebral to sa pewnie trujace Jak można zebrać zebrane grzyby? Ma łazić za innymi grzybiarzami i im kraść z koszyków, czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zbieranie innym to jest dobra taktyka zbierania. Jak zbierasz grzyby zebrane przez doświadczonego zbieracza to wiesz, że nie zbierzesz niejadalnych grzybów bo takich doświadczeni zbieracze nie zbierają. Dodatkowo masz dodatkową adrenalinę i frajdę ze zbierania grzybów zebranych przez zbieraczy. Tylko uważaj na innych zbieraczy grzybów od zbieraczy, którzy wezmą cię za doświadczonego zbieracza grzybów, a nie za zbieracza od doświadczonych zbieraczy grzybów, którym faktycznie jesteś :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 najlepszy sposób to sprawdzić czy po nim mario rośnie czy maleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Cały Gmclan :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^#$PAUL$#^ Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 najlepiej jest zbierać tylko te grzyby , które mają "gąbki" pod kapeluszem, a nie blaszki. W ten sposób na 99 % nie znajdziesz trójącego grzyba ( jedynie borowik szatański, którego łatwo jest poznać i goryczak żólciowy, którego poprostu nie zjesz, bo jest baaardzo goszki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Wiem ,wiem ,wiem znam grzyby tylko potrzebuje zaufaną książkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi