propaganja Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 jak poprosisz, coś tam skrobnie i gotowe. :]No to poprosze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simonell Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Jak idą prace nad grą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 sprawdź kilka postów wcześniej, nic się od tej pory za bardzo nie zminiło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Więc tak. JEstem w połowie robienia 3 lvlu i w tym momencie trwa on już tyle co 1 i 2 razem wzięte. Pisałem już o nim że będzie najlepszy w grze, no i miałem dać screena więc: Wprowadziłem system punktów, a odpowiednia ich liczba odblokowuje bonusy - rysunki, zdjecia, ukryte lvle itp. No i dochodzi nowa broń - Noż Rzeźnicki coś w stylu tego z Diablo ;) I w planach piła mechaniczna. Big up! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 fajne ;) tylko widze ze masz malo klatek..... mozesz podac configa kompa ?? fajne ;) tylko widze ze masz malo klatek..... mozesz podac configa kompa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Pentium 1g 700+ramu karciak graficzny radeon9550 z 512 ramkami. Klatek mam mało bo mi komp trochę siada. Wcześniej ciągle 30/30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 to spox prawie wszyscy w to pograja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 .. może nawet na PocektPC ruszy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Nie no świetne to jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 na pocketach raczej nie xD bo intro jest dosyc wymagajace ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 intro? Myśle że podczas rozpierduchy z shotgunem komp może dostać zadyszki ze względu na ilość krwi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Zrobiłem trailera, odwalonego na szybko, który nie jest może za specjalny od strony technicznej ale pokazuje czego możecie się oczekiwać po pęłnej wersji BACK2 ;) Check this out: http://rapidshare.de/files/25667853/BACK2_...rking_.rar.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 DA NEWS: Zrobiłem małe podliczenie wszystkiego co do tej pory zrobiłem a więc: CZAS GRY: 31 minut (ale trzeba pamiętać że zginąłem może ze 2 razy, innym tak dobrze nie idzie i czas sie wydluza) BRONIE: Jak narazie 6 TRUPY: Heh sam się zdziwiłem. W grze pada jak narazie 147 trupów ;) MISJE:1,2 skończone, 3 prawie skończona. Bless up! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 :ok: idz dalej w ta strone a gra bedzie miala 60h rozgrywki :) wiecej niz GTA sA :lol: gratulacje projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 :ok: idz dalej w ta strone a gra bedzie miala 60h rozgrywki :) wiecej niz GTA sA :lol: gratulacje projektu taa, jak sie bedzie 1,5h grało to będę happy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Skończyłem robić: 3 Bossa, Piłe mechaniczną, i kończe robić 3 planszę. Trupów pada już grubo ponad 220 ;) Minut gry: ok.40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 mam nadzieje ze projekn nie stanal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 pewnie ze nie. Już ok. 90% zrobione. Myśle ze z koćem wakacji jakoś wrzuce pęłną wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 90% O_O super! :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 ehhh.. premierka sie osunie o minimum 3 dni, złapałęm okazje wyjechania nad morze gdzie dostepu do kmpa miec nie bede więc... nie wiem premiera bedzie ok. 3,4 wrzesnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Czekam z niecierpliwością... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 ehhh.. premierka sie osunie o minimum 3 dni, złapałęm okazje wyjechania nad morze gdzie dostepu do kmpa miec nie bede więc... nie wiem premiera bedzie ok. 3,4 wrzesnia. heh, fałszywy alarm, jednak nie wyjeżdżam. Więc myśle że 1 wrzesnia bedzie. Dodam jeszcze tylko że mam przed sobą do zrobienia 3/4 ostatniej misji i 3 zakończenia. Acha no i oceny po przejściu misji, Czyli niewiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 oh my god... 1 już jutro :D nie wyrobie sie :{ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Lepiej sie pospiesz bo 1 juz dzisiaj xD :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Właśnie nie powinien się spieszyć, lepiej robić dłużej a o lepszej jakości :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 jak dobrze pójdzie skończe jutro, jak pójdzie źle to pojutrze albo popojutrze jak pójdzie super źle. Teraz tak, piszcie jaką chcecie wersje: 1.Rozdzielczość 640x480, 16-bit - wymaganie sprzętowe - duże 2.Rozdzielczość 640x480, 32-bit - wymagania sprzętowe bardzo duże 3.Rozdzielczość 800x600, 16-bit - wymagania sprzętowe równiez bardzo duże :) 4.Rozdzielczość 800x600, 32-bit - u mnie ledwo chodzi :D Nie ebde wrzucał kilku wersji, zresztą i tak bede chyba miał problem bo gierka nie zmiesci sie w 30mb na uploaderze, i dam chyba w 2 zipach... Nie wiem piszcie, ja bym mimo wszystko był za wersją 1, grafika nawet na 640 wygląda całkiem konkretnie (eeh te cudowne efekty specjalne :>), a przy wyzszych rozdzielczosciach potrafi baardzo scinać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Ja jestem za opcją 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Trójeczka, ew. może być dwójka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Jedynka, ew. może być trójka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Two or Three! BTW. Co będziesz robił gdy skończysz Back2-DaGame??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi