Paqoo Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 www.rockgames.pl - tutaj znajdziesz wiecej informacji w dziale galeria Prosze dopasowac szablon joomla do gry. Na pewno docenimy Twoje starania. Prosze pisac na Gadu-Gadu: 4533113. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Tak, pewnie na zasadzie "Wy robicie wszystko co wam karzę, a ja się opierdzielam i biorę kasę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 po pierwsze: poprawcie kodowanie strony bo są krzaki. po drugie: 100 zł po trzecie: powodzenia że ktoś za friko wytrzyma z tobą dłużej niż ja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 To ty więc nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 ja chce byc adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Jak chcesz to za domenę przeszukam internet i dopasuje do gry jakiś szablon, styka? Fervi PS. Nikt ci za 100zł nie zrobi Szablonu. Jak chcesz, załatwię lekturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Potrzebujemy człowieka od szablonu i joomla. Dlaczego mamy płacić, jeśli możemy mieć za darmo? Są chętni. To moja propozycja na Twój rowój. Wiesz gdzie pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Dlaczego mamy płacić, jeśli możemy mieć za darmo? szukasz po prostu głupich frajerów, a nic na tym świecie nie jest za darmo Żuczku, tym bardziej dostosowywanie szablonów. 200zł :) To moja propozycja na Twój rowój. rozwijam się we własnym zakresie, a w cudzym chcę rozwinąć swój portfel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ja znam dość dobrą firmę. Za 100 zł masz pozycjonowanie. :thumbsup: http://www.renowator.net/ Jeżeli skorzystasz to się podziel: Otrzymasz 25% zysku za znalezienie klienta na moje strony WWW i pozycjonowanie! BTW paqo tak ciężko kodowanie ustawić? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 to strona paqoo, na dodatek błędy polskich znaków, krzaczy ;P ja takiej taniej strony nie chce skoro jest pełna błędów a nawet w3c validator nie trawi tej strony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ohah. /******************************************** AUTHOR: Erwin Aligam WEBSITE: http://www.styleshout.com/ TEMPLATE NAME: BluePigment TEMPLATE CODE: S-0016 VERSION: 1.0 DATE: July-31-2007 *******************************************/ /******************************************** HTML ELEMENTS ********************************************/ Czyli sprzedajesz czyjeś wytwory i jeszcze tak to cenisz? ;d Wiem, że to jest na darmowej licencji, ale cóż.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Właśnie chciałem powiedzieć, że capi plagiatem, bo nawet w stopce nic nie pisze. Boli mnie jak ktoś pisze, że robi profesjonalne strony WWW będąc osobą o umiejętnościach Paqoo. No cóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Oj Paqoo, nie zmieniaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Mogę być Gm-em ,nie chce admina :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Chcesz być Game Makerem? Utożsamianie się z programem komputerowym jest szczytem nerdowstwa, ale tu wszystko jest możliwe :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 nie game makerem, a game masterem, nie błaznuj osiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 To teraz powiedz mi co robi game master strony? Prowadzi użytkowników przez instancje w komentarzach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 znajac paqoo to ten game master moze nawet prowadzic obroncow krzyza na graczy z opozycji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Chodzi o to ,że miał OTSa :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Wymagam wiedzy na temat joomla. Oferuję rozwój, pieniądze i satysfakcję z pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 satysfakcję z pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Oferuję rozwój, pieniądze i satysfakcję z pracy. W tym momencie parskam śmiechem z ustami pełnymi gotowanej kukurydzy i teraz muszę grzebać w klawiaturze. Dzięki pako :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 @Paqoo Won Stąd. 10 osób pisze do Ciebie na gg, a ty co ? NIC, nawet NIE ODPISZESZ ! Wiem bo wchodziłem na Twoje konto GG - btw. fajną kobite podrywasz : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Hehehe, pokaż jej foty nickolas! Zróbmy psikusa! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Hehehe, pokaż jej foty nickolas! Zróbmy psikusa! :D +1! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Hehehe, pokaż jej foty nickolas! Zróbmy psikusa! :D + π Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 @Ranmus ale czy ja moge wstawic publicznie zdjecie ? : D btw. Ranmus czy ktoś Ci się nie włamał na konto ? Wydajesz się inny : D Poznałeś jakąś dziewczyne, że masz taki dobry humor ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 satysfakcję z pracy. SON, IM DISAPPOINT zapraszam na 4chan śmieszne obrazki ;ppp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 ale czy ja moge wstawic publicznie zdjecie ? : DFakt, może lepiej nie. Daj linki na PM'a. :] btw. Ranmus czy ktoś Ci się nie włamał na konto ? Wydajesz się inny : D Poznałeś jakąś dziewczyne, że masz taki dobry humor ? xDNo bez przesady, aż tak to się chyba nie zmieniłem. ;) Sprawdź shoutboxa w poszukiwaniu mojego ostatniego wpisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Widomość już leci :D No po mojemu to wydajesz się bardziej "zabawny" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi