ZyperPL Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Straszne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 iczigo, i tak wygląda to tragicznie. Zmień to na bardziej estetyczne, nie takie paintowskie. Skorzystaj choćby z GIMPa (zawsze go używam) do takiej grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 To jest robione w gimpie!!! Zawsze miałem problem z grafiką nad tą męczyłem się godzinę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Jak mogłeś dopuścić do takiej grafiki w GIMPie? Zrób to w ogóle inaczej. Przyciski wyglądające jak zakładki czy coś, przy górnej krawędzi okna. Bo tak to ni w d*** ni w oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 W najnowszej aktualizacji jest poprawiony wygląd nie wiem czy jest lepiej czy gorzej!?? Jak już mówiłem grafik ze mnie żaden, dlatego proszę jeśli komuś się chce to rzeby zrobił migrafikę do tego programu:) Z góry dziękuje i autora grafiki umieszczę w twórcach programu! Screen: https://gmclan.org/uploader/6286/0efa0127da.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 EJ! Wcześniej wstawiłem tu post i został usunięty! Teraz znowu! Kto je usuwa!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 zdecydowanie lepiej, ale zrob jkies lajtowe tlo bo to jest z deczka jak z teczowej krainy :P @The Marq: ja usuwam, bo to podchodzi pod trolling, takie rzeczy na PW mozesz pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Dobra poprawie tło jest takie bo zawsze lubiłem kolorowe rzeczy. Zacząłem robić dodatek i nowy kurs. Dodatek pozwala określić po jakim czasie w danym pokoju przeniesiesz się do innego! I pozwala ustawić możliwość zapisów gry na tak lub nie! Nie wiem jakie inne funkcje dodać do programu piszcie propozycje. Ale pamiętajcie to jest program do robienia gier w 3 osobie, a nie do platformówek itp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Przecież to nie są gry w 3 osobie tylko klasyczne Point 'n click albo Escape the room Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Tak masz rację, alę nie są to platformówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 gra trzecioosobowa to coś jak gothic point 'n' click to np. Dracula: Origin platwormówka - Mario chyba widzisz różnice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Wiem!!! Pomyliłem się i sorry! Jest to program do robienia gier point 'n' click. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draconis Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Dlaczego wszystkie aktualizacje mają ten sam numer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 To się zmieni od najnowszej aktualizacji! Numer aktualizacji zależy od ilości dodatków w nim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 iczigo, no niby jest lepiej, ale mnie to nadal nie przekonuje. Nie wiem, zrobię coś przykładowego, może będzie lepsze. E: Te obrazki odnoszą się do estetyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Fajne dzięki, ale co z obwódką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 No to jak chcesz, to zrobię parę sugestii, dotyczących właśnie dodawania elementów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Dobra byłbym bardzo wdzięczny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi