JaroPL Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Witam mam do was pytanie Chciał bym zrobić miasto tak jak w Gta 1 Gta2 tylko nie wiem jak Jestem komplenie zielony w takich sprawach wiec prosze was o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Nie musisz tego robić w 3D. Aczkolwiek jeśli chcesz, to rysujesz wszystkie obiekty 3D itp. a kamerę ustawiasz z jakiejś tam wysokości w kierunku ziemii. Nikt Ci tu pewnie nie da gotowego kodu, więc skorzystaj z helpa od GMa i z dokumentacji. Tam się sporo dowiesz o 3D ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Sam próbowałem do rpga robić,poczytałem,popytałem i zrobiłem ledwie,jednak wkońcu zrezygnowałem z obiektów 3d,masz tu kawałeczek tego: http://www.gmclan.org/up6054_12_obiekty3d.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi