Myśliwy Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Witam wszystkich, ostatnimi czasy zająłem się tworzeniem nowej gry. Jeszcze nie wymyśliłem dla niej nazwy ale to przyjdzie z czasem. Tak więc, rzecz dzieje się w czasach średniowiecznych z grafiką top-down. Jako że nie jestem wyśmienitym grafikiem proszę was o następujące sprity. 1. Drzewo 128x128 jakieś liściaste ;). 2. Postać bohatera 64x64 (opcjonalne). 3 Jakieś tilesy ze ścieżką leśną. 4. Kilka głazów w różnych rozmiarach. Ogólnie to dawajcie co macie, albo mówcie gdzie to można znaleźć, byle było to w tematyce średniowiecza. Z góry dzięki ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ostatnio bawiłem się w robienie takiej grafiki i stworzyłem coś takiego. Jak chcesz to ci zrobię te sprity w takim stylu (tych ci raczej nie oddam :jezor: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Bardziej zależało mi na czymś w stylu top-down ale grafika bardzo ładna :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 w stylu top-down Do dziś myślałem że top-down to widok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi