hudy0070 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Czy istnieje w GM'ie możliwość nagrania dźwięków z mikrofonu i późniejsza ich modyfikacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 niee, chyba że wgrasz jakieś dll-e... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 z dllami tez się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzu13 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 A windowsowy rejestrator dźwięku nie może być :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 To on ma takie funkcje? Ja w ogóle nie wiem jak go odpalić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Snake mi kiedys pokazal sposob na to bez DLLki: https://gmclan.org/up1105_11_nagrywanie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 O_o nice but co to jest MCI_command? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 MCI_command(str) This functions sends the command string to the Windows multimedia system using the Media Control Interface (MCI). It returns the return string. You can use this to control all sorts of multimedia devices. See the Windows documentation for information in how to use this command. For example MCI_command('play cdaudio from 1') plays a CD (after you have correctly initialized it using other commands). This function is only for advanced use! Tylko jak znaleźć inne komendy w tej dokumentacji windowsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms707311 Znalazłem cos takiego, tylko nie wiem czy to dotyczy dźwięku czy video. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi